Yeşilyurt Ortaokulu

Belgegeçer : 0 462 734 70 10
WEB https://yesilyurtorta.meb.k12.tr
Adres : Trabzon / Araklı / Yeşilyurt Mahallesi / Osman Dede Caddesi No 11
VİZYON : Yeşilyurt Ortaokulu olarak; Bütün öğrencilerimiz öğrenebilmeli, araştırabilmeli, karşılaştıkları problemlere çözüm üretebilmeli, kendi geleceklerine sağlıklı bir şekilde yön vererek, topluma faydalı olabilmeli.
MİSYON : Yeşilyurt Ortaokulu olarak; Kaliteli ve nitelikli bir eğitim vererek, öğrencilerimize ; hayat boyu insanlığa saygıyı, millet ve ülkeye sevgiyi, bağımsızlık onurunu üretirken; Düşünebilen, yorumlayabilen, en kötü şartlar altında bile, var olma ve başarılı olma yolunda, yapıcı çözümler ortaya koyabilen, kendisiyle ve çevresiyle barışık, yılmayan, aldığı görevleri en şekilde yerine getiren, onurları insanları topluma kazandırmaktır.
BAŞARILAR : Türkiye geneli Jandarma Şiir dalında birinciliğimiz vardır. İl içi müsabakalarda badminton sporunda üçüncülüğümüz ve dördüncülüğümüz vardır. İlçe içerisinde yapılan Resim, Şiir ve Kompozisyon Dalında Dereceye Giren Öğrencilerimiz Bulunmaktadır.23/11/2021´DE TÜBİTAK 4006 BİLİM ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ.

Saatler : 08:50 Ders Başlama saati 15:00 Ders Bitiş saati
Isınma : Okul Kalorifer ısıtmalı; Lojman soba ısıtmalıdır.
Servis : Okulumuzdan Araklı Merkez´e servis vardır.
Ulaşım : Okulumuz İlçe Merkezine 23 km uzaklıkta ve yolumuz asfalttır.
Yerleşim Yeri : Araklı/TRABZON
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : ilçe merkeze 23 km.uzaklıktadır.İl merkezine 55 km. uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :